PALVELEVA TOIMITILAKUMPPANI

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa?

SAGAX FINLAND

Sagax Finland vuokraa omistamiaan toimitiloja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa sekä muualla Suomessa moniin eri tarpeisiin. Liiketoimintamme painottuu toimitilojen vuokraukseen erityisesti varasto sekä pienteollisuuden tarpeisiin, mutta kauttamme voi vuokrata myös toimistoa sekä varasto-toimistotilaa yhdistelmänä sekä liiketilaa. Sagax Finland on kasvava kiinteistösijoitusyhtiö, jonka toimistot sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä.

Asiakkaitamme ovat mm: Konecranes Oyj, Sanomala Oy, Bilia Oy Ab, Nokia Oyj, Kesko Oyj ja Volvo Finland Ab. Konsernin emoyhtiön AB Sagaxin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. AB Sagax toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Ranskassa, Hollannissa, Espanjassa, Saksassa ja Tanskassa.

Omistuksessamme on Suomessa noin 220 kiinteistöä, joissa vuokrattavaa pinta-alaa on yhteensä lähes 1 394 000 m². Olemme aloittaneet Suomessa liiketoiminnan vuonna 2004. Sagax on noteerattu Nasdaq OMX Tukholmassa Large Cap-listalla.

Kohteisiimme kuuluvat toimistot, tuotanto- sekä varastotilat ja liiketilat. Vuokrattavien toimitilojemme etuihin kuuluvat keskeinen sijainti pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

AITOA KUMPPANUUTTA TOIMITILA-ASIOISSA

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Noudatamme hyvää hallinnointitapaa ja huoltotöissä käytämme laadukkaita palveluntuottajia. Meille Sagax Finlandissa asiakastyytyväisyys on tärkeää ja asiakkaidemme tarpeet ovat kiinteistökohteidemme keskeisin kehitystä ohjaava tekijä. Sagaxin toimitiloissa viihtyvät useiden eri toimialojen asiakkaat, eri kokoiset yritykset, sekä uudet että vanhat brändit.

Millaisia toimitiloja tarvitset? Ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeitasi vastaavat toimitilaratkaisut!

SAGAX-TILATYYPIT

Olemme luoneet Sagax-tilatyypit määrittelemään vapaana olevia toimitilojamme. Tilatyyppien ja niiden visuaalisten tunnusten avulla toimitila-asiakas pystyy nopeasti kohdistamaan tilatarpeensa oikeanlaiseen toimitilatarjontaamme.