Tillinmäentie 1, 02330 Espoo, Suomi

Jaa:Jaa sähköpostikuvakkeellaJaa Whatsapp-kuvakkeen kautta
Toimisto 350m2
Autopaikat
Kiinteistön pysäköintipaikat
Lounasravintola
Kiinteistössä oma lounasravintola
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu

Toimistoa 66 - 350 m², Tillinmäentie 1

Valoisaa ja siistiä toimistotilaa erikokoisiin tarpeisiiin. Toimistojen sijainti on rauhallinen kiinteistön toisessa kerroksessa.

Sijainti

Kiinteistö sijaitsee Kivenlahden teollisuusalueella Länsiväylän vieressä. Sinne on helppo tulla isolla autolla kuin julkisilla liikenteellä.

Kiinteistön edessä bussi-pysäkki 165V jolla pääsee Kampiin Helsingin keskustaan.

Tillinmäeltä 1:stä etäisyyksiä: Helsinki-Vantaa-lentokentälle n. 35 km, Espoon keskustaan 5 km, Tapiolaan 15 km, Helsinkiin 20km, Kehä III 3 km, Kehä I 15km


Tillinmäentie 1

Tillinmäentie 1 on monipuolinen kiinteistö Kiviruukin työpaikka-alueella Espoossa, Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa on saatavissa tuotantotiloja ja toimistoja.

Siistit, lämpimät tuotantotilat ovat sisään ajettavia ja alimmasta kohdastaan 4,5 metriä korkeita. Tiloissa on hiekanerotuskaivo ja oma keittiö. Katutasosta tilaan vievä nosto-ovi on 4 m korkea. Rakennuksen ympärillä on avara, asfaltoitu piha-alue.

Saatavissa on erikokoisia, edullisia pientoimistotiloja (66 m² – 132 m²) noin 5-10 hengen organisaatioille. Toimistot ovat siistikuntoisia ja valoisia avotoimistoja, ja jokaisessa on oma pieni keittiö. Tilat vuokrataan joustavasti, ja niitä voidaan muunnella vuokralaisten tarpeiden mukaisesti esim. kevyillä rakenteilla. Osassa tiloista on yleisilmanjäähdytys.

PERUSTIEDOT

Sijainti: Tillinmäentie 1, 02330 Espoo
Kaupunginosa: Kivenlahti
Kerros: 2.kerros
Toimitilan tyyppi: Toimisto
Pinta-ala: 66 - 350 m²
Kuvaus: Valoisaa ja siistiä toimistotilaa

ASIAKIRJAT

Lähellä olevat palvelut
Helipad
Helipad
9,2 km
Katajalaakso
Katajalaakso
0,2 km
Danska
Danska
1,3 km
Kauklahti
Kauklahti
3,7 km

Haluan lisätietoa toimitilasta

SAMANLAISIA KOHTEITA