Tillinmäentie 1, 02330 Espoo, Suomi

Tillinmäentie 1, 02330 Espoo, Suomi

Jaa:Jaa sähköpostikuvakkeellaJaa Whatsapp-kuvakkeen kautta
Toimisto 132m2
Autopaikat
Kiinteistön pysäköintipaikat
Lounasravintola
Kiinteistössä oma lounasravintola
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu

Toimitilat Espoo
vuokrataan toimisto 132 m²

Valoisa ja remontoitu toimisto. Toimitilan sijainti on rauhallinen kiinteistön toisessa kerroksessa, C-portaassa Tanssipiste Loisteen vieressä. Ikkunoista avautuu ihana luontomaisema. Toimitilassa on oma keittiö ja lounge-sisääntuloaula.

Sijainti

Kiinteistö sijaitsee Kivenlahden teollisuusalueella Länsiväylän vieressä. Sinne on helppo tulla isolla autolla kuin julkisilla liikenteellä.

Kiinteistön edessä bussi-pysäkki 165V jolla pääsee Kampiin Helsingin keskustaan.

Tillinmäeltä 1:stä etäisyyksiä: Helsinki-Vantaa-lentokentälle n. 35 km, Espoon keskustaan 5 km, Tapiolaan 15 km, Helsinkiin 20km, Kehä III 3 km, Kehä I 15km


Tillinmäentie 1

Tillinmäentie 1 on monipuolinen kiinteistö Kiviruukin työpaikka-alueella Espoossa, Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa on saatavissa tuotantotiloja ja toimistoja.

Siistit, lämpimät tuotantotilat ovat sisään ajettavia ja alimmasta kohdastaan 4,5 metriä korkeita. Tiloissa on hiekanerotuskaivo ja oma keittiö. Katutasosta tilaan vievä nosto-ovi on 4 m korkea. Rakennuksen ympärillä on avara, asfaltoitu piha-alue.

Saatavissa on erikokoisia, edullisia pientoimistotiloja (66 m² – 132 m²) noin 5-10 hengen organisaatioille. Toimistot ovat siistikuntoisia ja valoisia avotoimistoja, ja jokaisessa on oma pieni keittiö. Tilat vuokrataan joustavasti, ja niitä voidaan muunnella vuokralaisten tarpeiden mukaisesti esim. kevyillä rakenteilla. Osassa tiloista on yleisilmanjäähdytys.

PERUSTIEDOT

Sijainti: Tillinmäentie 1, 02330 Espoo
Kaupunginosa: Kivenlahti
Kerros: 2.kerros
Toimitilan tyyppi: Toimisto
Pinta-ala: 132 m²
Kuvaus: Remontoitu toimistokokonaisuus.

ASIAKIRJAT

Kohteen muut vapaat tilat

Lähellä olevat palvelut
Helsinki-Vantaan lentoasema
31,6 km
Katajalaakso
0,2 km
Kauppakeskus Pikkulaiva
2,4 km
Kauklahti
3,7 km

Haluan lisätietoa toimitilasta

SAMANLAISIA KOHTEITA