Malminkartanonkuja 4, 00390 Helsinki, Suomi

Malminkartanonkuja 4, 00390 Helsinki, Suomi

Jaa:Jaa sähköpostikuvakkeellaJaa Whatsapp-kuvakkeen kautta
Toimisto 851m2
Muuttovalmis
Kyllä
Lounasravintola
Fazer Food & Co lounasravintola
Autopaikat
Parkkihallipaikkoja sekä pihapysäköintipaikkoja vuokrattavissa. Parkkihallissa 14 sähkölatauspistettä.
Tietoliikenneyhteydet
Nykyvaatimukset täyttävät

Toimitilat Helsinki
vuokrataan toimisto 851 m²

Konalan helmi! Modernia toimistoa pääkonttoritasoisen kiinteistön toisessa kerroksessa. Toimistosta on mahdollisuus rakentaa käynti toimistotalon kattotasanteelle.

Toimitiloissa on asennuslattia, joka mahdollistaa tilojen muunneltavuuden joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitilat ovat teknisesti erinomaisessa kunnossa

Kiinteistössä on erittäin kattavat business parkeille tunnusomaiset palvelut, kuten aulavastaanotto, lounasravintola, 24/7 valvonta, lämmin parkkihalli sekä kuntosali ja – palloiluhalli.
Lämpimässä parkkihallissa on myös erillinen pyöräparkki polkupyöräilijöille. Parkkihallissa on 14 sähkölatauspistettä.

Kiinteistön vuokralaiset voivat vuokrata edulliseen tuntihintaan ajanmukaisia neuvottelutiloja sekä noin 50 paikkaisen erillisen auditorion käyttöönsä. Neuvottelutiloja on useita ja ne sopivat 6-18 hengen kokouksiin. Yhdessä neuvotteluhuoneessa on myös videoneuvottelumahdollisuus.

Toimitiloissa on palkkijäähdytys.
Varastorakennuksen puolelta on tarvittaessa mahdollisuus vuokrata varastotiloja.  Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta varastorakennuksen puolelle. Vuokratilat jaettavissa tarpeen mukaan.

Monien mahdollisuuksien toimisto Länsi-Helsingistä Konalasta Vihdintien varrelta, sijoita yrityksesi showroom-toimisto edustavaan toimistotaloon.


Sijainti

Kiinteistö sijaitsee Vihdintien välittömässä läheisyydessä, Kehä I:ltä sekä Kehä III:lta helposti saavutettavissa. Konalaan on hyvät bussiyhteydet. Malminkartanon juna-asema sijaitsee noin 1,3 kilometrin päässä.


Malminkartanonkuja 4

Konalassa sijaitseva näyttävä vuonna 1992 rakennettu toimistorakennus Vihdintien varrella osoitteessa Malminkartanonkuja 4. Konalan sijainti Kehä I:n sekä Kehä 3:n ja Vihdintien varrella mahdollistaa sujuvan liikkumisen. Lähijuna ja bussi tuovat melkein perille asti, ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on noin vartin automatkan päässä.

Kiinteistön palvelutarjonta on varsin kattava. Kiinteistön sisääntulokerroksessa, toimistorakennuksen puolella sijaitsee useita erikokoisia neuvottelutiloja- sekä erillinen auditoriotila ( noin 50:lle henkilölle), joita kiinteistön vuokralaiset voivat hyödyntää pienellä lisämaksulla. Sisääntulokerroksessa on myös aulavastaanotto, joka vastaanottaa kiinteistön vuokralaisten vieraat sekä vuokralaisille tulevat postipaketit.

Kiinteistössä on  24/7 valvonta.  Varastorakennuksen puolella sijaitsee Fazer Food & Co lounasravintola, joka on avoinna arkisin klo 08.00-14.00  välillä. Ravintolassa on tarjolla lounaan lisäksi myös aamiaista ja heidän kauttaan onnistuu kokoustarjoilujen tilaus. Kuntosali, palloiluhalli ja golf-huone ovat kiinteistön vuokralaisten vapaassa käytössä. Kuntosalin ja palloiluhallin yhteydessä on naisten ja miesten saunalliset pukuhuoneet ja sosiaalitilat.  Toimistorakennuksen kellarissa on lämmin autohalli,  jossa on runsaasti parkkipaikkoja, parkkihallissa sijaitsee myös pyöräparkit.

Toimitiloissa on palkkijäähdytys sekä asennuslattia, jotka takaavat tilojen teknisen toimivuuden sekä vapaan muunneltavuuden. Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta varastorakennuksen puolelle.

Kiinteistöltä  on todella hyvät bussiyhteydet esimerkiksi Helsingin keskustaan tai Espooseen. Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 500 metrin päässä kiinteistöltä. Malminkartanon juna-asema sijaitsee n. 1,3 kilometrin kävelymatkan päässä.

Olemme apunasi toimitilojen suunnittelusta aina muuttoon saakka.

PERUSTIEDOT

Sijainti: Malminkartanonkuja 4, 00390 Helsinki
Kaupunginosa: Konala
Kerros: 2. 
Toimitilan tyyppi: toimisto
Pinta-ala: 851 m²
Kuvaus: Monien mahdollisuuksien toimisto. 


ASIAKIRJAT

Kohteen muut vapaat tilat

Lähellä olevat palvelut
Helsinki-Vantaan lentoasema
14,0 km
Vuokraajankuja
0,3 km
Kauppakeskus Ristikko
0,7 km
Malminkartano
1,0 km

Haluan lisätietoa toimitilasta

SAMANLAISIA KOHTEITA