Onkapannu 3, 40700 Jyväskylä, Suomi

Onkapannu 3, 40700 Jyväskylä, Suomi

Jaa:Jaa sähköpostikuvakkeellaJaa Whatsapp-kuvakkeen kautta
Toimisto 145m2
Lounasravintola
Savelan alueen lounasravintolat
Nettiyhteydet
Valokaapeli ja sisäverkko on CAT5-kaapeloitu.

Toimitilat Jyväskylä
vuokrataan toimisto 145 m²

Kiinteistön 3. kerroksessa sijaitseva toimisto. Toimitilan yhteiskäytössä toisen vuokralaisen kanssa ovat keittiö, taukotila ja wc-tilat.

Kohteen edustalta on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja.


Sijainti

Savelan elinvoimainen teollisuusalue on rakentunut vuosikymmenien aikana metalliteollisuuden osaajien keskittymäksi. Savelan Terässammon Yrityspuistossa on useita alansa huipputoimijoita aivan Jyväskylän keskustan ja Rautpohjan tehtaiden vieressä. Alueen sisäinen tieverkosto mahdollistaa lyhyitä kuljetuksia ja tuo samalla säästöjä kuljetuskustannuksiin.

Savelan teollisuus alue sijaitsee Savelankadun ja Vesangantien risteyksessä – molempia reittejä pitkin pääsee sujuvasti Keuruuntielle. Jyväskylän lentoasemalle Tikkakoskelle matkaa on 22 kilometriä. Tampereen suuntaan ja Keljon Eteläportin alueelle on hyvä yhteys isojen moottoritie liittymien kautta. Bussipysäkit ovat Vesangantien varressa ja yhteydet ovat hyvät. 

Kahden kilometrin päähän rakennetaan uutta keskussairaala Novaa, joka valmistuu vuonna 2020. Sairaalassa työskentelee 3000 henkilöä ja muun Kukkulan alueella tulevaisuudessa 2000 työntekijää. Savelan alueelle on hyvä saapua töihin eri suunnista kaupunkia.

Alueella on lounasravintola ja teollisuustuotteiden vähittäismyyntiliike. Vesangantien toisella puolella on päivittäistavarakauppa sekä huoltoasema.

Kiinteistöön tulee valokaapeli ja sisäverkko on CAT5-kaapeloitu.


Onkapannu 3

Kiinteistö on valmistunut vuonna 1977 ja viimeisimpänä siihen on rakennettu 3. kerroksen toimistotilat. Rakennuksessa on toiminut teollisuuden ja infrarakentamisen yrityksiä ja alkujaan kiinteistössä on huollettu myös raskasta kalustoa.  Kiinteistössä on lattiapinta-alaa yli 4000 neliötä. Laajalla pääosin asfaltoidulla piha-alueella on korkea pihakatos sekä lähes sata autopaikkaa ja isossa osassa on myös lämmitystolpat. Kolmessa eri tuotantohallissa on omat siltanosturit. Halleihin on reilun kokokoiset nosto-ovet. Kiinteistössä on hyvät sosiaalitilat ja sauna. Iso piha-alue on aidattu.

Kohteen palvelut

Savelan elinvoimaisella ja vireällä teollisuusalue on monia teollisuuden osaajia. Savelaan saavut Savelankadun tai Vesangantien kautta. Savelan teollisuusalueelle on rakentunut lisää kiinteistöjä ja alue kehittyy sekä uudistuu toimijoiden tarpeeseen. Alueelle on sujuvaa saapua eri puolilta kaupunkia niin omalla autolla kuin bussilla kevyenliikenteen väyliä unohtamatta.

Alueella on lounasravintola sekä teollisuustuotteiden vähittäismyyntiliike. Vesangantien toisella puolella on monipuolinen päivittäistavarakauppa, huoltoasema ja mainonnan sekä markkinoinnin monipalveluyritys.

PERUSTIEDOT

Sijainti: Onkapannu 3, 40700 Jyväskylä
Kaupunginosa: Savela
Kerros: 3.
Toimitilan tyyppi: Toimisto
Pinta-ala: 145 m²
Kuvaus: 3. kerroksen toimisto


ASIAKIRJAT

Lähellä olevat palvelut
Jyväskylän lentoasema
21,6 km
Savela 1
1,0 km
S-Market Savela
0,6 km
Jyväskylän Matkakeskus
2,8 km

Haluan lisätietoa toimitilasta